Ugrás a tartalomra

Az AWS a jövő héten utazik az Eurovíziós Dalfesztiválra

2018.04.23
23:29
2018.04.23
23:37
Forrás
Pannon RTV
A Magyarországot képviselő metálbanda tagjai a Dalfesztivál előtt hétfő este találkoztak a leghűségesebb rajongóikkal. Az eseményen természetesen mi is ott voltunk!

Az AWS már testben és lélekben is felkészült - a maguk módján. Siklósi Őrs, Brucker Bence, Veress Áron, Schiszler Soma már a jövő héten elindulnak Portugáliába, ahol majd május 10.-én este az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében lépnek fel színpadra. Kökényes Dániel nem tudott eljönni az Akváriumba a közönségbúcsúztatóra, de Lisszabonban már ő is ott lesz, így a teljes létszámban várják a megmérettetést.

Az est házigazdái az Eurovízió két kommentátora, Rátonyi Kriszta és Fehérvári Alfréd Gábor "Freddie" voltak. Elmondták, biztatják a vajdaságiakat is, hogy kövessék a showműsort.

Idén is lehetett pályázni "Az Eurovízió Vloggere" pozícióra, amelyet Tér Sebestyén videoblogger nyert meg. Őt is megismerhetitek majd szerdán az FM 91.5-ön, a Pannon Presszóban, ahol természetesen az AWS elszánt tagjaival és a szakkommentátorokkal is készítettünk exkluzív interjúkat! Tanjug/AP Photo/Jacquelyn Martin

Eurovíziós Dalfesztivál
AWS

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.