Ugrás a tartalomra

Tavaszi nagytakarítást szervezett a topolyai Komgrad Közvállalat

2018.04.24
13:11
2018.04.24
19:08
Forrás
Pannon RTV
A héten a város különböző pontjain naponta négy, pénteken öt hulladékgyűjtőt helyeznek ki, ahová a lakosok a nagyobb méretű szemetet, épületanyagot, faágakat és egyéb hulladékot helyezhetik ki.

Május folyamán és őszre is terveznek még ilyen jellegű akciót.

Klobušicki Marina, szóvivő, Komgrad Közvállalat, Topolya: „A Komgrad Közvállalat egy tavaszi lomtalanítási akciót szervez a héten, tehát az akció péntekig tart. A polgárok már megszokhatták, hogy körülbelül hova rakjuk, tesszük ki a konténereket, azok akik nem tudják, de szeretnének részt venni ebben az akcióban, a mi honlapunkon láthatják a beosztásokat. A célunk az, hogy a polgárok azt a szemetet, amit különben hétköznap nem bírnak kitenni vagy mi hétköznap nem bírunk elszállítani, ki bírják dobni a konténerekbe.”

Topolya
Komgrad Kommunális Közvállalat

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.