Ugrás a tartalomra

Trump tárgyal Kim Dzsong Unnal?

2018.04.24
18:32
2024.03.19
08:33
Forrás
MTI
Nyitott és tiszteletre méltó embernek nevezte Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel folytatott tárgyalásai után.

Az elnök konkrét helyszín és időpont említése nélkül közölte: nagyon rövid időn belül találkozik az észak-koreai vezetővel. Donald Trump közölte: Iránról lényegbevágó tárgyalásokat folytatott a francia államfővel, a későbbiekben - mint fogalmazott - valamiféle megállapodásra is jutnak az ügyben.

A felek egyeztettek az Európai Unió és az Egyesült Államok közötti kereskedelmi kapcsolatról is. Elhangzott, mindkét fél nyitottan áll a kérdéshez. Trump azt mondta, van megoldás a vitás kérdésekre. A francia államfő egyébként három napos látogatásra érkezett Amerikába, holnap a kongresszus két háza előtt mond beszédet.

Kim Dzsong Un
Észak-Korea
Emmanuel Macron
francia államfő
Donald Trump
amerikai elnök

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.