Ugrás a tartalomra

Hétgólos meccsen verte a Liverpool a Romát

2018.04.24
23:16
2024.03.19
08:33
Forrás
Pannon RTV
Az angolok hazai pályán 5-2-re verték le az olasz AS Roma csapatát a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

A Liverpool és a Roma már többször találkozott európai kupasorozatban, eddig mindig az angolok bizonyultak jobbnak. Ezúttal a hatodik BL-trófeájukat igyekeznek megszerezni.

Szerdán folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntője. Ezúttal egy szuperrangadót láthatnak a foci szerelmesei. A német Bayern München hazai pályán fogadja a spanyol Real Madrid csapatát. Az eredmény szinte megjósolhatatlan, a németek mellett szól a hazai pálya előnye. A Bayern München egyébként a német bajnokságban már megszerezte az első helyet, míg a Real Madrid a spanyol első osztály harmadik helyén tanyázik jelenleg. A BL-elődöntő 20:45-kor kezdődik, a visszavágót jövő kedden tartják.

Labdarúgó Bajnokok Ligája
Liverpool
AS Roma

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.