Ugrás a tartalomra

Potápi: Izrael annak köszönheti fennállását, hogy megvédte magát

2018.04.24
23:26
2024.03.19
08:33
Forrás
hirado.hu
A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára Izraelt ajánlotta azok figyelmébe, akik úgy vélik, hogy Magyarország rossz úton jár, amikor ragaszkodik történelméhez és kultúrájához.

Potápi Árpád János a zsidó állam megalakulásának 70. évfordulója alkalmából rendezett bonyhádi kiállítás megnyitóján vett részt, ahol Jószéf Amrani, Izrael budapesti nagykövete arról beszélt, hogy Magyarország és Izrael között minden eddiginél szorosabb kapcsolat van, amely egyre erősebb lesz.

nemzetpolitikáért felelős államtitkár
Bonyhád
Izrael
zsidó

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.