Ugrás a tartalomra

9:0-ra verte a Spartacus a Kanizsát

2018.04.26
11:38
2018.04.26
20:29
Forrás
Pannon RTV
Szerdán a magyarkanizsai labdarúgó pályán mérkőzött meg egymással a szabadkai Spartacus Női Labdarúgó Klub és a magyarkanizsai Kanizsa Női Labdarúgó Klub a Szerb Női Labdarúgó Kupa negyeddöntőjében.

A Szerb Női Labdarúgó Kupa negyeddöntőjében mérkőzött meg egymással a szabadkai és a magyarkanizsai csapat. Sóti Réka szerint fel voltak készülve a magyarkanizsai lányok a vereségre.

Sóti Réka, labdarúgó, Kanizsa Női Labdarúgó Klub, Magyarkanizsa: „Igazából nagyon nehéz dolgunk volt, de fel voltunk rá készülve, hogy ez lesz a helyzet, viszont próbáltunk olyan feladatokat és gyakorlatokat végezni edzésen, amik majd ebben segítenek nekünk.”

Vajda Orsolyát 5 éve igazolta le a szabadkai Spartacus Női Labdarúgó Klub, előtte ő is a magyarkanizsai lányokkal játszott, így igen különlegesnek érezte a mérkőzést

Vajda Orsolya, labdarúgó, Spartacus Női Labdarúgó Klub, Szabadka: „Úgy gondolom, hogy a csapat elég jól teljesített, ami a pályán is látható volt, és ugyebár az eredmény is tükrözi. Számomra ez a mérkőzés igencsak különleges volt, hiszen régebben ugye a Kanizsa tagja voltam, és egyrészt már nagyon rég játszottam, úgymond hazai közönség előtt.”

A meccsen a szabadkaiak bizonyultak jobbnak, mivel 9:0-ás győzelmet arattak a magyarkanizsai lányok felett.

Vajda Fangyó, edző, Kanizsa Női Labdarúgó Klub, Magyarkanizsa: „A lányok megtettek mindent, ugye az ellenfelünk a legjobb nyolc között a kupában, a Spartacus együttese volt, amely kimagasló eredményeket ér el már évek óta az országban, tehát országos bajnokok, Bajnokok Ligája résztvevők. Tulajdonképpen számítottunk a vereségre, és azt kell, hogy mondjam, hogy ez a 9:0-ás vendéggyőzelem talán nem is tükrözi hűen az erőnlétet a pályán, tehát a Spartacus ennél sokkal jobb.”

A szabadkai Spartacus Női Labdarúgó Klub jelenleg a szerb női első osztály dobogójának csúcsán tanyázik.

Magyarkanizsa
Kanizsa labdarúgó klub
spartacus női labdarúgócsapat

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.