Ugrás a tartalomra

Szoboszlai az Inter keretében?

2018.05.02
17:43
2018.05.02
17:55
Forrás
Nemzeti Sport
Olasz sajtóhírek szerint az Internazionale labdarúgó csapata szerződtetné a Red Bull Salzburg magyar légiósát, Szoboszlai Dominikot.

A középpályás menedzsere a Nemzeti Sportnak elmondta, nem lepi meg, hogy máris felbukkant a játékos neve a lehetséges átigazolási hírek, pletykák között. Szoboszlaival a télen kötött új, 2021-ig szóló szerződést a Red Bull Salzburg, amikor felkerült az első kerethez, felkészülési meccsen már gólokat is szerzett az első csapatban, de tétmeccsen még nem szerepelt. Ellenben a salzburgiak fiókcsapatában, az osztrák másodosztályú Lieferingben tavasszal is remekel a 17 éves középpályás, 29 bajnokin kilenc gólt szerzett és hat gólpasszt jegyzett eddig a szezonban.

foci
Inter
Szoboszlai Dominik

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.