Ugrás a tartalomra

Nikolics Nemanja lemondta a válogatottságot

2018.05.03
11:09
2018.05.03
11:27
Forrás
Pannon RTV, MTI
A 27-szeres magyar válogatott Nikolics Nemanja úgy döntött, a klubkarrierjére összpontosít a jövőben, és nem szerepel többet a magyar labdarúgó-válogatottban.

A zentai születésű csatár hivatalos közleményben azt írja, nagyon büszke arra, hogy lehetőséget kapott a nemzeti csapatban. Úgy fogalmazott: sosem bánt meg semmit, most is ugyanúgy tenne, mint amikor eldöntötte, hogy magyar állampolgár lesz, mert remélte, bemutatkozhat a nemzeti csapatban – mondta a 30 éves futballista. A Chicago Fire-ben parádézó támadó elmondta, a jelenlegi és a korábbi szövetségi kapitányokkal is jó volt a viszonya, döntésében nem játszanak szerepet személyes konfliktusok, viták.

Nikolics Nemanja
labdarúgás

Most

12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.