Ugrás a tartalomra

Szemsebészeti részleggel bővült a szabadkai Egészség Háza

2018.05.09
12:24
2018.05.09
14:51
Forrás
Pannon RTV
Új szemsebészeti részleggel bővült a szabadkai Egészség Háza, azaz Kuća Zdravlja Poliklinika.

A Perfect Vision szemészeten a nemzetközi trendeknek és elvárásoknak megfelelő helyen várják a pácienseket. A 150 négyzetméteres részleg két szemműtővel van felszerelve, amelyek a beavatkozások gyors, hatékony és szakszerű elvégzéséhez elengedhetetlenek. A szemészeti klinika hamarosan egy újabb szolgálatatással bővül.

Dr. Branka Ivošević, szemész, Perfect Vision: „A szemsebészet bővítésével egy új, nagyobb területű helyet kaptunk az épületünk földszintjén, ahol a legrövidebb időn belül lehetőségünk lesz arra, hogy megnyissuk ötödik szemészeti részlegünket, ennek eredményeként pedig biztosítani tudjuk azt, hogy gyorsabb, minőségibb szemészeti vizsgálatokon vehessenek részt a páciensek.”

9 szemész dolgozik azon jelenleg, hogy azok, akik látásuk miatt orvoshoz kell, hogy forduljanak kiváló kezelést kapjanak. A Perfect Vision szemészeti klinikán nem csak a helyi pácienseket várják. A külföldiek számára szálláslehetőséget biztosítanak, amelynek köszönhetően a műtétre várakozók, vagy szemvizsgálaton résztvevők kényelmes körülmények között fel tudnak készülni a beavatkozásokra és a megelőző szűrésekre.

Egészség Háza
Szabadka
Kuća Zdravlja Poliklinika
Perfect Vision Szemészeti Klinika

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.