Ugrás a tartalomra

Gazdag program a zentai Születés Hete Fesztiválon

2018.05.16
14:07
2024.03.19
08:40
Forrás
Magyar Szó
Szombaton kezdődik és jövő vasárnapig tart a Születés Hete Fesztivál Zentán. A Születés Hete Fesztivált a Zentai baba-mama klub szervezi, a Facebook-oldalukon elolvasható a részletes program.

A gazdag program célja a várandós nőket és a családokat hozzásegíteni ahhoz, hogy a várandósság ideje és maga a szülés ne legyen szorongással, bizonytalansággal, aggodalommal teli időszak. Információkat adnak például arról is, hogyan mélyíthetik el a kismamák kapcsolatukat babájukkal és párjukkal.

A programok egyebek mellett a családtervezésre, a várandósságra, a szülésre, a szoptatásra, a csecsemőgondozásra vonatkoznak. A Születés Hete Fesztivált a Zentai baba-mama klub szervezi, a Facebook-oldalukon elolvasható a részletes program.

Zenta
Születés Hete Fesztivál

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.