Ugrás a tartalomra

A TSC az užicei Slobodát fogadja a hétvégén

2018.05.17
17:27
2018.05.17
17:39
Forrás
Pannon RTV
Hazai pályán fogadja a topolyai TSC az užicei Slobodát a Szerb Labdarúgó Első Liga hétvégi fordulójában.

A mérkőzésre vasárnap 17 órakor a topolyai városi stadionban kerül sor. Szabó Zoltán a TSC sportigazgatója nehéz meccsre számít, mivel ellenfelük a kiesés elől menekül. A TSC legutóbbi mérkőzésén 1-1-es döntetlen játszott a Metalac otthonában. A topolyai csapat jelenleg 45 ponttal negyedik, míg a Sloboda 33 ponttal a tizenkettedik.

Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC: „Még három forduló maradt a végéig, most a Slobodát fogadjuk. Ők még folytatják a harcot a bennmaradásért. Szóval egy érdekes mérkőzés lesz. Mi szeretnénk folytatni a jó szereplésünket. A lényeg, ahogy mondtátok, 17 órakor kezdődik a mérkőzés a városi stadionban. A belépő ingyenes, de aki jegyet vált 150 dinárért szurkolói ülőpárnát fog kapni ajándékba.”

TSC
Sloboda
Topolya

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.