Ugrás a tartalomra

Jótékonysági estet rendeztek Adán az árván maradt Maluckov testvérek megsegítésére

2018.05.19
08:11
2018.05.19
15:51
Forrás
Pannon RTV
A rendezvénynek az adai Park Hotel adott otthont. Az érdeklődők 2000 dinárért válthattak jegyet a rendezvényre. Összesen 257 jegy kelt el.

A testvérek decemberben veszítették el az édesanyjukat. Báló Katalin a gyerekek nagymamája elmondta, nagyon hálás a közösségnek, amiért megszervezték ezt a jótékonysági estet. „Nagyon köszönöm az embereknek, amit tesznek értünk. Én ebből 14 ezer dináros nyugdíjamból nehezen boldogulok, de nagyon törekszek, hogy jót tegyek a gyerekekkel.”

A jó hangulatról Zvonko Bogdan és a tamburások, valamint a Tornyosi Zsiványok zenekar gondoskodott. Gajdos Béla a zenekar tagja elmondta, a hét éve alakult formáció számos jótékonysági rendezvényen szerepelt már. „Több ízben is megkerestek már bennünket, hogy valamilyen rendezvényen vegyünk részt, és mi is valahogy szálljunk be. Mi a zenekarral megbeszéltük, hogy ilyenkor mindig féláron lépünk fel.”

Összesen 257 jegy kelt el az esten. Az árvák megsegítésére a vendégek adományt is felajánlhattak. A jótékonysági rendezvény egy négytagú baráti társaság és az adai Cseh Károly Általános Iskola szervezésében valósult meg. Maksó Éva, igazgató, Cseh Károly Általános Iskola, Ada: „Reméljük, hogy a tombolából, és a folyószámlára történő befizetésekből olyan jelentős összeg jön majd össze, ami a gyermekek mindennapjaihoz és a távlati életvezetéshez is nagy segítséget fog majd adni.”

Az igazgató hozzátette, az esten befolyt pénzen egy házat szeretnének vásárolni az árván maradt testvéreknek.

Ada
jótékonyság

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.