Ugrás a tartalomra

Szerbiába is silányabb termékeket szállítanak a multik

2018.05.19
10:45
Forrás
Szerbiai RTV
Ugyanaz a termék országonként más-más minőségben kerül a boltok polcaira - ezt szeretné megakadályozni az Európai Bizottság.

Ezért egy sor olyan törvényjavaslatot készít elő, amely elősegítené, hogy egy adott termék minősége minden európai államban ugyanolyan legyen. A kettős mérce elleni küzdelem érdekében a bizottság úgy döntött, összehasonlíttatja az élelmiszeripar, azon belül is elsősorban az édességipar termékeit. Az első eredményeket az év végén ismertetik. A nyugati országokhoz képest rosszabb minőségű termékeket árulnak nem csak Szerbiában, hanem Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is.

kettős mérce

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.