Ugrás a tartalomra

Két új műtőtermet kapott a Niši Katonai Kórház

2018.05.26
14:01
2018.05.26
15:44
Forrás
Pannon RTV
Ilyen fejlesztésre az elmúlt ötven évben nem volt példa az intézményben - hangsúlyozta Aleksandar Vulin.

Szerbia védelmi minisztere kifejtette: modern orvosi műszerekkel gazdagodott a kórház, ami világszínvonalú egészségügyi ellátást biztosít majd a helyieknek, és ezentúl nem kell Belgrádba vagy Újvidékre utazniuk, ha komolyabb beavatkozásra lesz szükségük.

Aleksandar Vulin, védelmi miniszter, Szerbia: „A katonai egészségügyi rendszerben dolgozók évente 500 ezer embert vizsgálnak meg, és leginkább civilekről van szó. A katonai egészségügyi rendszer keretében több mint 3 millió különféle speciális vizsgálatot is elvégeznek. Az ellenőrzéseket főként civilek veszik igénybe. A katonai orvosi ellátásba fektetett pénzzel, az országban élő összes ember életminőségének javulásába fektetünk.”

Niš
Aleksandar Vulin

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.
13:57, Frissítve: 16:16

Fülemülék éjszakája Topolyán

Topolyán egy kellemes esti séta mellett ismerkedhettek meg az érdeklődők a környezetünkben élő madarak, kiváltképp a fülemüle hímek énekével.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.