Ugrás a tartalomra

Tompeti koncert Szabadkán

2018.06.03
17:10
2018.06.03
20:01
Forrás
Pannon RTV
Vasárnap délután kisgyerekes családokkal telt meg Szabadka főtere. A magyarországi Tompeti és Barátai koncertezett a város szívében felállított színpadon.


A Tompeti-Show egy interaktív, zenés, fokozottan szórakoztató családi show-műsor volt, a VM4K szervezésében. A program óriási sikert aratott.

Délután 5 órakor megtelt Szabadka főtere. Tompeti és Csillagszemű 2009 óta szórakoztatja és tanítgatja a legkisebbeket a zene nyelvén keresztül. Sok érdekes hangszerrel ismerkedhettek meg a szabadkai gyerkőcök is. Tompetiék egyébként először jártak Szabadkán.


És azonnal osztatlan sikert arattak. A gyerekek szinte minden dalukat velük együtt énekelték, a Rock & Roll Csiga volt köztük a legnépszerűbb. Megkérdeztük a gyerekeket, szeretik-e Tompetit és Barátait.

Tót Hunor:
„- Szeretem.
- Mi a kedvenc dalod tőlük?
- Hát az a számos.”

A szülők is alig várták a vasárnapi koncertet.

Heiberger Erika: „Azért jöttünk el, mert a másfél éves kislányom nagyon, nagyon szereti a Tompeti és Barátait. Imádja. És amikor meghallottuk, hogy Szabadkán is lesz, akkor anya eldöntötte, hogy jövünk.”

Egy fantasztikus, interaktív gyermekkoncerttel érkeztek a magyarországi vendégek. A másfél órás közös mókára minden gyermek vevő volt, a hangulat a tetőfokára hágott. Ez jellemző Tompeti és Csillagszemű minden fellépésére.

Tompeti és Csillagszemű: „Hát a jókedv, a közös móka, a kacagás a gyerekekkel együtt, sok interaktív, vicces dalt meg játékot hoztunk magunkkal, sok érdekes hangszert bemutatunk. A gitár mellett lesz kazu, szájharmonika, furulya, afrikai illetve arab dobok, úgyhogy egész hangszerarzenál.
- Mit szóltok ahhoz, hogy ennyi gyerek összegyűlt Szabadka főterén?
- Nagyon örülünk. El vagyunk bűvölve. Nem tudunk mit mondani, fantasztikus itt a hangulat, rengetegen vannak, soha nem voltunk még itt Szabadkán.”

A VM4K által szervezett Tompeti koncert telitalálat volt. A gyerek és szüleik pedig azt mondták: mihamarabb ismét találkozni szeretnének a csapattal.

Szabadka
Tompeti

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.