Ugrás a tartalomra

Közel 1 millió dinár ipari terület fejlesztésére

2018.06.04
20:05
2018.06.04
20:10
Forrás
Pannon RTV
A Tartományi Regionális Fejlesztési, Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárság 2017. októberében pályázat útján 969.000 dinár támogatást hagyott jóvá.

A támogatás a horgosi, kiépítés alatt álló ipari terület még hiányzó műszaki terveinek elkészítésére vonatkozott. A község további 171.000 dinárral járult hozzá a projekt megvalósításához. A tavaly záródott közbeszerzési folyamat után az idei év áprilisában és májusában a megbízott tervezők átadták az elkészült tervdokumentációt, ami tartalmazza pl. a gázvezeték hálózatának, a telekommunikációs vezetékeknek, a trafóállomásnak, a közvilágításnak és a terület feltöltésének műszaki megoldásait. Ezek adnak lehetőséget a községnek arra, hogy tovább pályázzon a munkálatok kivitelezésére is. A titkárság támogatásával a község jelenleg is több projekt megvalósításán dolgozik. Tekintettel a sikeres együttműködésre, Magyarkanizsa község a jövőben is jelentkezni fog a titkárság által megjelentetett pályázatokra – áll a magyarkanizsai községi önkormányzat ma kiadott közleményében.

Horgos
Tartományi Regionális Fejlesztési
Régióközi Együttműködési és Helyi Önkormányzati Titkárság

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.