Ugrás a tartalomra

Álmoktól a megvalósulásig

2018.06.07
19:36
2018.06.07
20:30
Forrás
Pannon RTV
Álmoktól a megvalósulásig címmel mutatták be ma délután az óbecsei Népkönyvtárban a Vitkayné Kovács Vera operaprimadonna, szólóénektanár pályafutásáról készült kétnyelvű monográfiát.

Az óbecsei Községi Képviselő-testület Női Képviselői Hálója által szervezett rendezvényen a művésznő óbecsei gyerekkorát is felidézte. A neves operaénekes már háromévesen énekesi karrierről álmodott.

Vitkayné Kovács Vera operaprimadonna: „Énekelni a közönségnek, átélni a zenét szívvel-lélekkel, és átadni a zeneszerző gondolatát, érzéseit, ahhoz melegség kell, szív kell és nagy odaadás, türelem és munka. Az egész mögött rettenetesen sok munka és lemondás van. Ha valaki el akar érni valamit, az mindezzel jár.”

opera
Óbecse
Vitkayné Kovács Vera

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.