Ugrás a tartalomra

Hierro lesz a spanyol válogatott kapitánya

2018.06.13
18:57
2024.03.19
08:40
Forrás
nso
Az azonnali hatállyal menesztett szövetségi kapitány helyett a Real Madrid legendás játékosa, Fernando Hierro irányítja a spanyol válogatottat az oroszországi világbajnokságon.

A Spanyol Labdarúgó-szövetség szerda délután bejelentette, hogy az azonnali hatállyal menesztett szövetségi kapitány helyett a Real Madrid legendás játékosa, Fernando Hierro irányítja a válogatottat az oroszországi világbajnokságon. Az 50 esztendős szakember a spanyol szövetség sportigazgatójaként eddig is Oroszországban tartózkodott, kinevezése kézenfekvő megoldásnak tűnik. A 89-szeres válogatott Hierrónak egyéves vezetőedzői tapasztalata van, a 2016–2017-es idényben a Real Oviedóval a nyolcadik helyen végzett a spanyol másodosztályban. Kapitányi megbízatása egyelőre csak a világbajnokságra szól.

spanyol
labdarúgó
kapitány
Fernando Hierro
Real Madrid

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.