Ugrás a tartalomra

Bűnvádi feljelentést tettek Stefan Cvetković újságíró ellen

2018.06.19
14:31
2024.03.19
08:40
Forrás
Szerbiai RTV
Stefan Cvetković fehértemplomi újságíró megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy hamis bejelentést tett a múlt hét csütörtökre virradó eltűnésével kapcsolatban - közölte az illetékes ügyészség.

Emiatt feljelentést tett ellene a verseci alapfokú és a pancsovai felsőbb ügyészség. Az újságíró állítólagos eltűnése nyomán lefolytatott nyomozás eddigi eredményei szerint Cvetkovićot nem tartóztatták le, nem is rabolták el és nem történt semmiféle bűncselekmény, amelyben ő lenne a sértett. Az illetékes ügyészségek közlése alapján a Cvetković kezéről - állítása szerint - letépett karórán nem azonosították egy esetleges elkövető DNS mintáját, a személygépkocsijáról vett 21 törletből pedig csak az újságíró és a szülei DNS profiljait mutatták ki. A térfigyelő kamerák felvételei alapján senki sem követte Stefan Cvetković autóját. Mobiltelefonjának híváslistáját elemezve pedig beszélt az édesanyjával abban az időszakban, amikor állítólag fogva tartották

újságíró
Stefan Cvetković
Fehértemplom

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.