Ugrás a tartalomra

Libéria nem ismeri el Koszovó függetlenségét

2018.06.21
07:05
Forrás
Szerbiai RTV
A Libériai köztársaság értesítette a szerbiai külügyminisztériumot, hogy többé nem ismerik el Koszovó függetlenségét.

Libéria diplomáciai vezetője, Gbehzohngar Milton Findley levélben értesítette erről szerb kollégáját, Ivica Dačićot. Az üzenetben az áll, hogy korábban, 2008 májusában azért fogadták el Koszovó függetlenségét, mert az akkori szerb kormányt nem tartották eléggé felkészültnek ahhoz, hogy rendezzék a Koszovóval fenntartott viszonyt. Mára azonban változott a helyzet - írja Milton Findley, aki szerint azzal, hogy Libéria többé nem ismeri el Koszovót, mint önálló államot, előremozdíthatja a Belgrád és Pristina közötti párbeszédet.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.