Ugrás a tartalomra

Utazás előtt járművüket szakemberrel vizsgáltassák át

2018.06.26
14:21
2024.03.19
08:40
Forrás
Pannon RTV
Annak, aki saját gépjárművével indul nyaralásra, autóját jóval előbb fel kell készítenie a hosszú útra.

Ki ne tervezné, várná szívesen a nyár legjobb részét, a nyaralást? Ilyenkor sokan csak a sós vízre, a festői tájra és a megérdemelt pihenésre gondolnak. Azonban az odavezető út hosszú, és kellő felkészülés nélkül veszélyes is lehet. Annak, aki saját gépjárművével szeretne eljutni a kiválasztott úti célra, számos óvintézkedést is meg kell tennie. Ugyanis a hosszú út során autónk állapota életmentő lehet ránk és családunkra nézve.

Márton Róbert, gépjárművezető oktató: „Hosszabb útra a járművet felkészíteni már jóval előbb el kell kezdeni. Mondjuk mielőtt megkezdődne a nyár, már a klímát ki kell takarítani, újratölteni. Az út előtt a járművet át kell vizsgáltatni szakemberrel. Ami legszükségesebb: a fékek, a kormányberendezés, hogy tényleg ne legyen rémálom az autóvezetés a járművezetés közben.”

gépkocsi
ellenőrzés
utazás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.