Ugrás a tartalomra

Repülőteret kaphat hamarosan Újvidék

2018.06.29
17:04
2024.03.19
08:40
Forrás
Pannon RTV
Az újvidéki Városi Képviselő-testület javaslata szerint a reptér Csenejen épülne 148 hektár területen. Elsődlegesen sport- és mezőgazdasági célokra használnák, de később regionális reptérré fejlődne.

A képviselők emellett a pénteki ülésen döntöttek a Nagybani piac áthelyezéséről, valamint a Stan Közvállalat magánosításáról is tárgyaltak. Napirenden szerepelt még a város 2018-as évi költségvetésének átütemezése is.

Kiss Gyula, újvidéki önkormányzati képviselő, VMSZ: „3,3 milliárd dinár el nem osztott pénzről döntünk, és így 27,7 milliárd dinárra növekszik a város költségvetése. Ez magával vonja automatikusan a kommunális vállalatok 2018-as évi nagyberuházási programjának a változtatását és egyben a kulturális intézmények 2018-as programváltozását is.”

Újvidék
repülőtér
Kiss Gyula

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.