Ugrás a tartalomra

Ana Brnabić Szabadkán értékeli a kormány egyéves munkáját csütörtökön

2018.07.03
14:18
2024.03.19
08:33
Forrás
Pannon RTV
A kormány egyéves munkáját értékeli csütörtökön, július 5-én Szabadkán Ana Brnabić. A miniszterelnök, a kormánytagok, valamint Bogdan Laban polgármester több helyszínt is végigjár.

Aznap az egész városban lehetnek útlezárások.

A kormány honlapján szereplő részletes program a következő:

10:00 Ipari zóna, Kisbajmok
A kormányfő megtekinti a német Norma Group vállalat gyártócsarnokát. A Norma Group eddig több mint 32 millió eurót fektetett be szerbiai működésébe.

12:00 Vegyészeti-Technológiai Iskola
Ana Brnabić kormányfő, Mladen Šarčević, oktatási-, valamint Branko Ružić, közigazgatási és helyi önkormányzati miniszter meglátogatja a középiskolát. Az iskolaépületet most újítják, emellett az intézmény arról is híres, hogy a tanulók által készített terméket sikerrel árusítják.

13.30 Városháza alatti gyógyszertár
A kormányfő a helyszínen ellenőrzi, hogyan működik az ún. e-recept és az egységes várólista rendszer. A gyógyszertári programponton jelen lesz Zlatibor Lončar, egészségügyi miniszter, Branko Ružić, közigazgatási és helyi önkormányzati miniszter, valamint a kormány IT-vel és elektronikus közigazgatással foglalkozó irodájának vezetője, Mihailo Jovanović.

17:00 Palics, a Vigadó nagyterme
A kormányfő a miniszterekkel együtt sajtótájékoztatón ismerteti a kormány egyéves munkájának eredményeit és a következő évre kitűzött prioritásokat.

A Pannon RTV az egész napos programot kíséri. Hírműsorainkból és honlapunkról is tájékozódhatnak.

Ana Brnabić
értékelés
Szerbia kormánya
Szabadka

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.