Ugrás a tartalomra

Kevesebb pénz folyik be Óbecse költségvetésébe

2018.07.06
14:02
2018.07.06
16:01
Forrás
Pannon RTV
A vagyon-visszaszármaztatás miatt az állami földek bérbeadásából évről évre kevesebb pénz folyik majd Óbecse község költségvetésébe. A becslések szerint évente 10 százalékkal kisebb ez az összeg.

A Községi Képviselő-testület ülésén elsősorban azért kellett a büdzsét módosítani, mert a mezőgazdasági minisztérium csak nemrégiben hagyta jóvá a mezőgazdasági földek 2018-as védelmére, rendezésére és használatára vonatkozó községi programot. A községi költségvetés közel 146 millió dinárral növekedett, és mintegy 1,6 milliárd dinárt tesz ki. A mezőgazdaság fejlesztésére szánt összeg most megközelíti a 200 millió dinárt. Ebből a pénzből több olyan beruházás is megvalósulhat, amit korábban nem terveztek be a költségvetésbe
 

Dragan Tošić, polgármester, Óbecse: „Sárrázók, csatornák, hiszen a mezőgazdaságnak fontos, hogy a vízelvezető és öntözőcsatornákat ismét kitisztítsuk. Készül majd egy terv a város központján áthaladó, Kis-Bosznia városrészt és a stadiont összekötő csatornára is, amit jövőre szeretnénk elkészíteni. Ezt azt jelenti, hogy nyitott csatorna helyett egy zárt csatorna épülne, ami sokkal szebb lenne.”

Óbecse
Dragan Tošić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.