Ugrás a tartalomra

Már majdnem kétszázan meghaltak Japánban az eső miatt

2018.07.12
08:18
2018.07.12
08:50
Forrás
index.hu
Japánban a heves esőzések kiváltotta áradások és földcsuszamlások a múlt hét óta 199 halálos áldozatot követeltek - közölte csütörtökre virradóra a japán kormány főtitkára.

Több tucat embert továbbra is eltűntként tartanak nyilván, ezért a mentési munkálatok folytatódnak. Jelenleg még mindig több mint tízezren tartózkodtak az evakuációs központokban. Abe Sindzó miniszterelnök lemondta a hétre tervezett európai és közel-keleti útját, és felkereste a katasztrófa sújtotta helyszíneket. Csütörtökön segítséget ígért az evakuációs központban elhelyezett embereknek. A tokiói kabinet kedden négymilliárd dollárt ígért újjáépítési célokra azzal, hogy szükség esetén pótköltségvetést terjeszt be.

Japán
Abe Sindzó
esőzések

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.