Ugrás a tartalomra

Dalić: Senki nem akarta, hogy lecseréljem

2018.07.12
09:36
Forrás
MTI
Bár harmadik hosszabbításos mérkőzését játszotta az oroszországi világbajnokságon, a horvát válogatott egyik játékosa sem akarta, hogy lecseréljék.

Ezzel jellemezte a csapat karakterét és mentalitását Zlatko Dalić, szövetségi kapitány. „Mindenki azt mondta, készen áll a folytatásra és bírja még. Pedig néhányan kisebb sérüléssel játszottak. Ez mutatja, milyen karakterek vannak a csapatban, milyen tartása és mentális ereje van ennek az együttesnek" - indokolta a tréner, miért várt a hosszabbítás ötödik percéig az első cserével. Dalić hozzátette, „sorozatban harmadszor kerültünk egygólos hátrányba, mégis mindhárom találkozót megnyertük. Nagyon büszke vagyok a csapatra."

Zlatko Dalić
labdarúgás
Horvátország
Oroszország

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.