Ugrás a tartalomra

Az előző világbajnoksághoz képest csökkent a gólátlag

2018.07.12
10:21
Forrás
MTI
A kedden és szerdán rendezett elődöntők után szinte biztossá vált, hogy az oroszországi labdarúgó-világbajnokság gólátlaga nem éri majd el a négy évvel ezelőtti, brazíliai tornáét.

A legutóbbi két mérkőzésen mindössze négyszer rezdült meg a háló, így a mostani világbajnokság eddigi 62 összecsapásán 161 találat született, ami 2,6-os gólátlagot jelent. Ez csupán hét századdal marad el a 2014-es vb-étől, de mivel már csak két találkozó van hátra, kevés az esély arra, hogy a végén jobb legyen a gólátlag. Ahhoz, hogy legalább ugyanazt elérje, összesen tíz gólra lenne szükség a szombati bronzmérkőzésen és a vasárnapi döntőn. Ugyanakkor a mostani átlag magasabb, mint a 2002-es, a 2006-os és 2010-es világbajnokságé.

Oroszország
labdarúgás
gól

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.