Ugrás a tartalomra

Trump Krímről és a választási beavatkozásról is beszélni fog Putyinnal

2018.07.12
14:44
2024.03.19
08:50
Forrás
MTI
Az Ukrajnához tartozó Krím félsziget Oroszország általi annektálásáról, az amerikai elnökválasztásba történt állítólagos orosz beavatkozásról, az atomfegyver-korlátozásról is tárgyal Putyin és Trump.

Erről maga Donald Trump beszélt Brüsszelben. Az amerikai elnök a kétnapos brüsszeli NATO-csúcs lezárása után tartott sajtótájékoztatóján közölte: jó találkozóra készül Putyinnal, akivel - mint fogalmazott -jól kijönnek, nincsen sok kérdés napirenden, kiderül majd, hogy milyen eredményeket sikerül elérni. Újságírói kérdésre válaszolva Trump elmondta: sem barátnak, sem ellenségnek nem nevezné az orosz elnököt. Elsősorban olyan "vetélytársnak" tartja őt, aki Oroszországot képviseli.

Krim
orosz
amerikai
Donald Trump
Vlagyimir Putyin

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.