Ugrás a tartalomra

Özil visszalépett a válogatottságtól

2018.07.23
14:46
Forrás
MTI
Mesut Özil úgy határozott, többé nem szerepel a német labdarúgó-válogatottban.

Az elmúlt időszak történéseit követően hosszú gondolkodás után nehéz szívvel úgy határoztam, nem lépek többé pályára a válogatottban, amíg rasszista és tiszteletlen megnyilvánulásokat tapasztalok - írta Twitteren az Arsenal 29 éves támadó középpályása. A nemzeti együttessel 2014-ben vb-címet nyert Özilt sokan kritizálták, miután a szintén török származású Ilkay Gündogannal együtt a török elnökkel, Recep Tayyip Erdogannal fotózkodott. Közleményében Özil hangsúlyozta, a fénykép számára nem a politikáról szólt.

Mesut Özil

Most

12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:48, Frissítve: 11:31

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt, 2023. május 3-án gyászba borult Szerbia. Ezen a napon történt ugyanis az az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában, amelyben 9 gyermek és egy felnőtt vesztette életét.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.