Ugrás a tartalomra

Orbán: Montenegró Magyarországot és az egész Európai Uniót is védi

2018.07.24
12:44
2024.03.19
08:33
Forrás
MTI
Segítséget ajánlott a migrációval kapcsolatos nehézségek kezelésében Orbán Viktor miniszterelnök Montenegrónak kedden Podgoricában.

Duško Marković montenegrói kormányfővel folytatott megbeszélés utáni közös sajtótájékoztatón a kormányfő hangsúlyozta: amikor Montenegró a saját határait védi, Magyarországot és az egész Európai Uniót is védi. Jelezte, Magyarország egy "identitásvédő álláspontot" foglal el. Orbán Viktor azt is mondta, hogy a migráció ügyében az egyetlen siker a balkáni útvonal lezárása volt, ami Magyarország nevéhez fűződik. A balkáni útvonalat lezárva kell tartani, és minden balkáni országot meg kell védeni - jelentette ki. Duško Marković köszönetet mondott Orbán Viktornak a határvédelemben nyújtott segítségért, és megjegyezte - bár most még nem kell, de -, előfordulhat, hogy szükség lesz a drótkerítésre is.

Orbán Viktor
magyar miniszterelnök
Duško Marković
montenegrói kormányfő
migráció

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.