Ugrás a tartalomra

Vasúti átjárókat újítanak fel Szegeden

2018.07.28
07:20
Forrás
MTI
Vasúti átjárókat újítanak fel Szegeden a rendező-pályaudvaron, valamint a Szeged-Rókus állomáson, a munkák miatt a közúton közlekedőknek korlátozásokra kell számítaniuk.

Az 5-ös út szegedi szakaszán, a Szabadkai úti vasúti átjárót kedden 8 órától augusztus 9-én 18 óráig csak a gyalogosok használhatják. A Röszke felé tartók és az onnan érkezők az 502-es út-55-ös út-Móravárosi körút-Szabadkai út útvonalon keresztül érhetik el céljukat. A szegedi rendező-pályaudvaron és a Tompai kapu útnál lévő vasúti átjárót szerdán 8 órától augusztus 8-án 18 óráig zárják le. A közúti forgalom a vasúti átjáró melletti terelőúton, félpályán haladhat, jelzőlámpák irányítása mellett. A vasúti átjárók nagy teherbírású, a közúti forgalommal járó fokozott igénybevételnek megfelelő, korszerű burkolatot kapnak.

Szeged
vasút

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.