Ugrás a tartalomra

Holnapig tart este 10-ig nyitva a Röszke-Horgos közúti határátkelő

2018.07.30
11:32
2018.07.30
15:31
Forrás
Pannon RTV
Július 31-ig, azaz holnapig tart nyitva este 10-ig a röszkei közúti határátkelőhely - tudtuk meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékesétől.

Mint ismeretes, a hatóságok a hónap elején tájékoztatták a nyilvánosságot arról, hogy a Röszke-Horgos közúti átkelő a megnövekedett forgalom miatt este 7 helyett 10 óráig fogadja az utazókat. A kapitányság részéről hozzátették, még nem született döntés arról, hogy meghosszabbítják-e a módosított nyitvatartást, felhívták a figyelmet azonban arra, hogy az utazók figyeljék a police.hu weboldalt, ahol tájékozódhatnak arról, hogy augusztus folyamán módosítják-e a munkaidőt. A többi átkelő az eddig megszokott módon működik.

Horgos-Röszke
határátkelő

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.