Ugrás a tartalomra

Húsz gyerek járta körbe médiaházunkat

2018.07.30
12:59
2018.07.30
16:29
Forrás
Pannon RTV
A kicsik a Népkör Magyar Művelődési Központ nyári napközijében, az Aranykapu vakáció elnevezésű program keretében vehettek részt a programon.

A gyerekek a Pannon Presszó című rádióműsorban élő adásban is kipróbálhatták magukat. Izgatottan ültek be a székekbe, és vették fel a fülhallgatókat. Legtöbbjüknek az tetszett a legjobban, hogy üzeneteket küldhettek a családtagjaiknak.

Az Aranykapu játszóház nyári programja tartalmas kikapcsolódást biztosít a kicsiknek. Béres Szinita, foglalkozásvezető, Aranykapu vakáció: „Feljött ez az ötlet, hogy milyen jó lenne, ha egy kicsit eljönnénk a Pannonba, és megnéznénk, mi is folyik a kulisszák mögött. Mivel nem egy olyan gyerek van, akinek a szülei itt dolgoznak a Pannonban, úgy gondoltuk, hogy ez egy jó móka lenne.”

Az, hogy egy ilyen élménnyel gazdagodtak a gyerekek, sokat segít a vizuális képességük fejlődésében - mondta a szabadkai Aranykapu vakáció foglalkozásvezetője.

Pannon Médiaház
Népkör Magyar Művelődési Központ
Pannon Presszó

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.