Ugrás a tartalomra

Megalapozták Zala-völgye és Vajdaság turisztikai együttműködését

2018.07.31
12:31
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
Együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá a magyarkanizsai Turisztikai Desztináció Menedzsment Szövetség és a magyarországi Kehidakustányi Turisztikai Egyesület.

Az együttműködés célja mindenekelőtt a hosszútávú Kárpát-medencei, ezen belül Zala-völgye és Vajdaság turisztikai együttműködésének létrehozása. Ezt képzésekkel, közös határon átnyúló projektek megvalósításával és turisztikai rendezvényeken való kölcsönös megjelenéssel kívánja a két szervezet végrehajtani. Az együttműködési nyilatkozatot Koza Róbert, a Turisztikai Desztináció Menedzsment Szövetség elnöke, valamint Lázár Roland, a magyar partner elnöke írta alá.

Koza Róbert, elnök, Turisztikai Desztináció Menedzsment, Magyarkanizsa: „Szervezetünk feladata, tehát a Turisztikai Desztináció feladata, hogy segítsen ebben a fejlődési ciklusban, hogy az ismeretségeket, a kapcsolatokat kihasználva, ezeket a szakembereket - főleg Magyarország területéről - elhozzuk ide Magyarkanizsára, hogy megismerjék a települést, Magyarkanizsát, megismerjék a lehetőségeket, és átadják mindazokat a tapasztalatokat, melyek segíthetik Magyarkanizsa turisztikai fejlődését. Cél, hogy más hibáiból tanuljunk, és azokat a tapasztalatokat, azokat a fejlődési ciklusokat, fázisokat, amiket be tudunk mi is építeni Magyarkanizsa turisztikai fejlesztésébe, ki tudjuk használni, és a legjobb úton haladjunk tovább.”

turisztikai
Vajdaság
Kehidakustány
Magyarkanizsa

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:36

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.
17:58, Frissítve: 18:12

Hszi Csin-ping megérkezett Franciaországba

A kínai elnök Emmanuel Macron francia államfő meghívására érkezett Párizsba, ugyanis a két ország 60 éve lépett diplomáciai kapcsolatba. Hszi Csin-ping franciaországi látogatása után Szerbiába és Magyarországra is ellátogat.
16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.