Ugrás a tartalomra

A szabadkai Tót Diana lett a strandszépe

2018.08.05
17:18
2018.08.05
17:27
Forrás
Pannon RTV
A Magyar Szó Lapkiadó Kft. által szervezett megmérettetésen a szabadkai Tót Diana lett a szépségkirálynő. A zsűri idén 27 lány közül választott.

A hölgyek két kategóriában mutatkoztak be, a bikinis felvonulás után hagyományosan estélyi ruhákban léptek színpadra. Nyolctagú zsűri értékelte a hölgyeket, akik között helyet foglalt a 2015-ös év szépségkirálynője, Vituska Tímea is.

Vituska Tímea, zsűritag: „Szerintem három fő szempont van: a kisugárzás, a testalkat és a megjelenés, ez így egyben. A személyiséget sajnos nem tudjuk, nem olyan könnyű pontozni, vagy kritizálni, mivel nem ismerjük annyira a lányokat.”

Majdnem ötven éves hagyományra tekint vissza a Magyar Szó Lapkiadó Kft. által rendezett szépségkirálynő-választás, hiszen az első strandszépét még 1969-ben rendezték meg.

Varjú Márta, főszerkesztő, Magyar Szó: „Jövőre ünnepeljük az ötven éves fennállását ennek a hagyományos, szép, szórakoztató rendezvénynek, úgyhogy jövőre egy nagyon nagy bulira készülünk. Idén a lányok harmincan jelentkeztek, és a harminc közül hárman visszaléptek, a mai megmérettetésen így 27-en vesznek részt.”

A nyertes a szabadkai Tót Diana lett, az első udvarhölgye a horgosi Kecskés Liza, míg második udvarhölgye a szabadkai Mijatović Nikolett lett. Az olvasók szavazatai alapján a közönség szépe a szabadkai Csuka Szanten lett, a második a magyarkanizsai Vörös Viktória, a harmadik pedig a szabadkai Jurić Katarina.

Tót Diana, a Strandszépe győztese: „Az biztos, hogy növekedett az önbizalmam. Persze eddig is volt, hittem magamban, mert amikor valamilyen célt kitűzök magam elé, akkor mindig törekszem, hogy azt megvalósítsam. Ez igazából bizonyítja, hogy ha valamit a fejembe veszek, akkor bármi lehetséges.”

A szépségkirálynők mellett megválasztották a legszebb mosolyú lányt is, aki az óbecsei Vécsi Gabriella lett, a legfotogénebb hölgynek pedig Kádár Panna bizonyult, Oromról.

Magyarkanizsa
Strand-szépe
Magyar Szó

Most

07:31, Frissítve: 07:36

Tankok törtek be Rafah területére

Néhány órája megindult Izrael szárazföldi hadművelete, helyszíni jelentések szerint legalább egy izraeli gépesített zászlóalj behatolt a Gázai övezet déli részébe.
19:37, Frissítve: 07:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.