Ugrás a tartalomra

DemoWood alkotótábor nyílt Tokajban

2018.08.06
18:27
Forrás
MTI
Megnyílt a külhoni magyar fiatalok számára szervezett DemoWood alkotótábor ma a magyarországi Tokajban.

Az egyhetes program megnyitóján Hajnal Virág, a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának főosztályvezetője kiemelte: az államtitkárság arra törekszik, hogy minden külhoni korosztályt és közösséget megszólítson. Céljuk, hogy támogatásaik segítségével felépüljön egy képzési és közösségi láncolat, és ennek révén a fiatalok olyan képzettséget szerezzenek, amellyel a szülőföldjükön is boldogulni tudnak. A tokaji táborban több mint nyolcvan fiatal vesz részt a külhoni területekről. Számukra egyetemi hallgatók különböző workshopokat, foglalkozásokat tartanak, lesz például animáció, grafika, fotó, videó, építészet, textil- és formatervezés.

DemoWood
alkotótábor
Tokaj

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.