Ugrás a tartalomra

Októberben indulhat meg a per a NATO-bombázások okozta betegségek miatt

2018.08.12
10:06
2018.08.12
10:12
Forrás
Szerbiai RTV
Októberben indulhat meg az első per az 1999-es NATO-bombázások okozta betegségek miatt - írja a Tanjug hírügynökség.

Sreto Nogo jogászprofesszor, aki egyébként a "szegényített urán" polgári egyesület elnöke is, elmondta, a szerbiai jogászok németországi, olaszországi, franciaországi, nagy-britanniai és amerikai kollégáikkal egyeztetve adnak majd be keresetet az adott ország nemzeti bíróságainál. Ezt azzal támasztotta alá, hogy szerinte a szerbiai állampolgároknak is ugyanolyan jogaik vannak, mint a más országokban élőknek.

NATO-bombázás
per
Sreto Nogo

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.