Ugrás a tartalomra

Fontos meccsre készül a topolyai TSC

2018.08.16
17:40
2024.03.19
08:41
Forrás
Pannon RTV
Első hazai mérkőzését játssza szombaton a topolyai TSC a Szerb Labdarúgó Első Liga idei szezonjában. Bár a belgrádi Sinđelić ellen értékes döntetlent ért el az előző fordulóban, most nyernie kell.

Mivel a TSC-nek új stadionja lesz, ebben az évadban a hazai mérkőzéseket a zentai pályán játsszák. Predrag Rogan vezetőedző csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, egyértelmű, hogy a čajetinai Zlatibor együttesét le kell győzniük. Úgy véli, az ellenfél gyengébb játékerőt képvisel, valamint a bajnoki címhez vezető úton nem hullajthatnak el pontokat a gyengébb csapatok ellen. Predrag Rogan, vezetőedző, TSC, Topolya: „Nekünk megvan a kötelességünk, a fiúk felkészültek. Szeretnénk megszerezni az idei bajokság első győzelmét, maximálisan tisztelve a Zlatibor együttesét, amely az előző körben kivételesen jó eredményt ért el.”

Szabó Zoltán, a TSC sportigazgató elmondta, hogy az idei szezonban is igyekeznek kedveskedni a szurkolóknak: „A zentai és a környékbeli szurkolóknak, és aki Topolyáról is eljön, ingyenes a belépő, aki jegyet vált 150 dinárért, az kap egy szurkolói pólót. Topolyáról pedig két szurkolói busz indul, 4:15-kor, a többi adatokat az utazással kapcsolatban a Facebookon lehet majd látni.”

Az összecsapást szombaton 17:30-kor rendezik meg a zentai Népkert futballpályáján.

Topolya
TSC
labdarúgó
Szerb Labdarúgó Első Liga

Most

18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.
16:10, Frissítve: 17:22

Gyereket a magasba! Adán is

Ada is csatlakozott a Gyereket a magasba! elnevezésű határon átívelő programhoz, amelyet a budapesti székhelyű Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom indított el évekkel ezelőtt.
15:50, Frissítve: 17:11

Megvannak a hozzávalók az ünnepi fogásokhoz

A húsvétot megelőző napokban szigorú böjtöt tartanak a ortodox hívek. Vasárnap azonban már ünnepi fogásokat fogyasztanak. Az újvidéki limáni piacon is sokan vásárolták meg a húsvéti menü hozzávalóit.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.