Ugrás a tartalomra

Új mágneses készüléket kap a Vajdasági Onkológiai Intézet

2018.08.17
17:33
2024.03.19
08:41
Forrás
Vajdasági Kormány
Hamarosan a legkorszerűbb mágneses rezonancia készülékkel rendelkezik majd a Vajdasági Onkológiai Intézet, amely évente háromezer új beteg vizsgálatát teszi lehetővé.

Hamarosan a legkorszerűbb mágneses rezonancia készülékkel rendelkezik majd a Vajdasági Onkológiai Intézet, amely évente háromezer új beteg vizsgálatát teszi lehetővé - mondta Újvidéken Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár, aki az intézetbe látogatott. A több mint 100 millió dinár értékű készülék beszerzése mellett a tartomány egy új épületrész kiépítését is támogatja, ahol majd a készüléket helyezik el.

Zoran Gojković, tartományi egészségügyi titkár: „Ez csak a kezdete a Vajdasági Onkológiai Intézetet érintő infrastrukturális befektetéseknek, tekintettel arra, hogy növekszik az onkológiai betegségekben szenvedők száma. Ami kétségtelenül nagyon fontos, hogy javítani tudunk ezen páciensek minőségi ellátásán.”

Vajdaság
onkológia
mágnes

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.