Ugrás a tartalomra

41-re nőtt a halálos áldozatok száma Genovában

2018.08.18
13:52
2018.08.18
15:10
Forrás
ANSA
Találtak további három holttestet a genovai hídomlás romjai alatt, így 41-re nőtt az azonosított halálos áldozatok száma - írja az ANSA olasz hírügynökség.

Egy kilencéves kislány és szülei holttestét találták meg egy teljesen összezúzott személyautóban. A szombat nemzeti gyásznap a tragédia miatt Olaszországban. Az azonosított áldozatok közül néhányat ma fél tizenkettőkor búcsúztattak a genovai kiállítóközpontban, a város legnagyobb terén. A Polcevera patak fölött negyven méter magasan álló Morandi autópályahíd nyolcvan méteres szakasza kedd délben omlott a mélybe, lakásokra, vasúti sínekre, gyárakra. Az A10-es autópálya részeként a híd a város keleti és nyugati részét kötötte össze, ezen lehetett eljutni a kikötővárosból Dél-Franciaoszágba, Piemontba és Lombardiába is. 

Genova
hídomlás

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.