Ugrás a tartalomra

Ma ér véget az Interetno - Záróceremónia a Népkörben

2018.08.26
13:55
2018.08.26
20:34
Forrás
Pannon RTV
Az esős időjárás miatt elmarad a szabadkai Interetno fesztivál záróceremóniájának látványos felvonulása.

A műsort azonban megtartják, de nem Szabadka központjában, hanem a Népkör Magyar Művelődési Központban - tájékoztatnak a szervezők. Az Interetno utolsó napján, ma este Oroszország, Paraguay, Kolumbia, Tatárföld, Mexikó, Jakutföld, a tavankúti Bunyevác Kulturális Központ és a horgosi Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület mutatkozik be. A rendezvény 19:30-kor kezdődik. Ezt követően szintén a Népkörben fesztiválklubbal várják a látogatókat.

Interetno fesztivál
Szabadka

Most

16:51, Frissítve: 21:15

Deli: mi a béke pártján vagyunk

Június 9-én, vagyis egy hónap múlva európai parlamenti választásokat tartanak. A voksolásnak nagy tétje van, mivel az eredmények hatással lesznek az EU lakosságára, de a vajdasági magyarság életére is.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.