Ugrás a tartalomra

Közösségi munkatér nyílt Magyarkanizsán

2018.09.07
13:34
Forrás
Pannon RTV
Megnyílt csütörtökön az első coworking tér, magyarul közösségi munkatér Magyarkanizsán.

A Youmig projekt keretében az Ifjúsági otthon ad majd teret a fiatal vállalkozóknak, akiknek nincs saját üzlethelyiségük, viszont szükségük lenne inspiráló környezetre. A coworking célja egy olyan munkahely megteremtése, ahol többen egyazon térben egymástól függetlenül dolgozhatnak, munka közben ismerkedhetnek, tapasztalatot cserélhetnek és alkalmat ad a különböző szférában dolgozók együttműködésére, ötletcseréjére. A tegnapi magyarkanizsai megnyitón Otto Rath tartott angol nyelvű előadást, a Grazban működő coworking közösségi munkaterének működtetéséről, és az ilyen munkatér előnyeiről. Hasonló coworking közösségi munkaterek már léteznek Belgrádban és Vajdaság nagyvárosaiban is.

Magyarkanizsa
coworking

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.