Ugrás a tartalomra

Jól halad Újvidéken a Szentendrei sugárút megépítése

2018.09.10
15:36
A helyszínt ma Igor Mirović, a Tartományi Kormány elnöke, Zorana Mihajlović, Szerbia közlekedési minisztere, valamint Miloš Vučević, Újvidék polgármestere is megtekintette.

A Szentendrei sugárút megépítése az egyik legjelentősebb beruházás a tartományi székvárosban. A tervek szerint az útszakasz mindkét irányában két-két sávot építenek meg, valamint gyalogjárdát és kerékpárutat is kialakítanak. A sugárút közvilágítást is kap majd, továbbá szennyvízcsatorna-hálózatot is kiépítenek. Az illetékesek elmondása szerint a munkálatok befejeztével Újvidék minden bejárata sugárút jelleget kap.

Újvidék
Szentendrei út
Igor Mirović
Zorana Mihajlović
Miloš Vučević

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.