Ugrás a tartalomra

7:0-ra kapott ki a Spartacus a Bayerntől

2018.09.12
22:43
Forrás
Pannon RTV
7:0-ás kiütéses győzelmet aratott a német Bayern München együttese a szabadkai Spartacus felett a női Bajnokok Ligája legjobb 16 közé jutásért folytatott párharcának első mérkőzésén.

A szabadkai Bácska pályáján megrendezett mérkőzést a vendég németek teljes erőbedobással kezdték, így már az első félidő közepén 3:0 volt az eredmény. A folytatásban sem változott a játék képe, a Bayern München futószalagon dolgozta ki a helyzeteket, és a mérkőzés végéig további négy gólt lőttek, így a két hét múlva esedékes németországi visszavágó már csak formalitás lesz. A szabadkai Spartacus kezdőcsapatában ezúttal is helyet kapott a magyarkanizsai születésű Vajda Orsolya.

Spartacus
Bayern München
labdarúgás

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.