Ugrás a tartalomra

Egy éve sikeresen működik a Szabadkai Közkórház angio-terme

2018.09.13
14:55
2024.03.19
08:42
Forrás
Pannon RTV
Ennek apropóján az intézmény szakorvosai bemutatták az eddigi eredményeket.

Világszínvonalon végzik el a katéterezéseket és a stentek beépítését. Az elmúlt egy év alatt 387 kardiológiai beavatkozást végeztek el - hangzott el a kórház mai sajtótájékoztatóján, amely során élőben láthattak a résztvevők egy szívműtétet is. Szeretnék, hogy a jelenlegi heti négy nap helyett a hét minden napján 24 órán át működni tudjon a terem, ehhez azonban szükség van az orvosi gárda bővítésére - mondta a Szabadkai Közkórház igazgatója.

Slobodan Puškar, igazgató, Szabadkai Közkórház: ”Január 31-e óta akut szívizominfarktussal érkeztek a páciensek, tehát mostanáig több mint ötven esetünk volt a szívizominfarktus egyik vagy másik fajtájával, szerencsére mindegyik beavatkozás szövődmények nélkül zajlott. A legfiatalabb páciensük 33 éves, sikeres kezelése nagy eredménynek számít.”

Szabadka
Közkórház
angio-terem

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.