Ugrás a tartalomra

Gázrobbanások rázták meg Boston környékét

2018.09.14
11:05
Forrás
hvg.hu, 24.hu
Gázrobbanások történtek az egyesült államokbeli Bostontól északra fekvő két településen helyi idő szerint csütörtök este, mert eltört a gázvezeték.

Több házban tűz keletkezett, a hatóságok mintegy 70 épületből kimenekítették az embereket. Az esetről Massachusetts állam rendőrsége adott tájékoztatást a Twitter közösségi oldalon. A beszámoló szerint a tüzek Lawrence településen és a szomszédos Andover északi részén, valamint a közeli Merrimack-folyó partján lévő körzetekben keletkeztek. A lángok miatt sűrű füst borítja a területet. Helyi hírek szerint a robbanásokban tizenhárman sérültek meg, egy ember pedig meghalt, amikor autójára rádőlt egy kémény.

Amerikai Egyesült Államok
Boston
gázrobbanás

Most

16:01, Frissítve: 16:11

Verstappené a pole pozíció

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd az élről.
15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 16:09

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.