Ugrás a tartalomra

Hamarosan megkezdik Zomborban az első ipari park építését

2018.09.14
15:46
2024.03.19
08:42
Forrás
Pannon RTV
A nyugat-bácskai városban a szlovén tulajdonú Guma-S gyár 1,5 millió euró beruházásnak köszönhetően 75 embernek ad munkát.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke a gyárlátogatás kapcsán kifejtette, az ipari park további külföldi befektetőket fog vonzani a városba.

Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke: „Az első ipari park kiépítését fogjuk elkezdeni Zomborban. Minden szempontot figyelembe véve beszélek az ipari park kiépítéséről. Ez alatt utakra gondolok, valamint minden szükséges közműhálózatra a közvilágítást is beleértve, annak érdekében, hogy a greenfield-beruházások második hullámában további befektetőket tudjunk Zomborba vonzani.”

Zombor
ipari park
Igor Mirović
szlovén
Guma-S

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.