Ugrás a tartalomra

Nyolc meccset játszottak le a BL-ben szerdán

2018.09.19
23:24
Forrás
Nemzetisport.hu
A Bajnokok Ligája G-csoportjának első játéknapján a Real Madrid hazai pályán nyert az AS Roma ellen 3:0 arányban, míg a Viktoria Plzen a CSZKA Moszkva ellen 2:2-es döntetlen ért el.

Az E-csoportban a Bayern München idegenben 2:0-ra legyőzte a Benficát, az Ajax pedig hazai pályán 3:0-ra győzedelmeskedett az AEK Athénnel szemben. A Manchester City nagy meglepetésre 2:1-re otthon kikapott az Olympique Lyontól. Az F-csoport másik mérkőzésén a Hoffenheim fennállása első BL-főtáblás meccsén 2–2-es döntetlenre végzett a Sahtar Doneckkel. H-csoportban simán, 2:0-ra nyert a Juventus a Valencia ellen, annak ellenére, hogy Cristiano Ronaldo a 30. percben piros lapot kapott. A csoport másik meccsén a Manchester United 3:0-ás eredménnyel a Young Boys otthonából vitte el a pontokat.

Bajnokok Ligája

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.