Ugrás a tartalomra

Az EPP nem zárja ki a Fideszt a hetes cikk szerinti eljárás lezárultáig

2018.09.20
16:53
2018.09.20
17:03
Forrás
MTI
Semmiképp sem zárja ki soraiból a Fideszt az Európai Néppárt az előző héten kezdeményezett jogállamisági eljárás lezárultáig - jelentette ki Joseph Daul pártelnök a salzburgi EU-csúcs margójára.

„A sajtó nem kényszeríthet Orbán Viktor kidobására. Pártunkban demokrácia és jogállamiság uralkodik, megvannak a szabályaink" - magyarázta. A magyar miniszterelnökről pedig ezt mondta: "nem könnyű eset, ezt mind tudjuk". Az Európai Parlament a múlt héten fogadta el a magyarországi jogállamisági helyzetről szóló jelentést, az eljárás most magasabb szinten folytatódik. 

Európai Néppárt
Fides
Joseph Daul

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.