Ugrás a tartalomra

A János vitézt láthatta Pancsován a nagyérdemű

2018.09.22
10:05
2018.09.22
17:40
Forrás
Pannon RTV
Tegnap este a pancsovai színházban lépett fel a nagybecskereki Madách Amatőr Színház. A János vitézt adták elő a szórakozni vágyó közönségnek.

A nagybecskereki Madách Amatőr Színház előadása felkeltette a nézők érdeklődését.

Éva Sill, Nagyvázsony: „Nagyon tetszett, nagyon érdekes volt, mert ilyen feldolgozásban még nem hallottam, nem láttam, de nagyon jó volt.”

A Madách Amatőr Színház idén ünnepelte fennállásának 65. évfordulóját.

Kamrás Annamária, színész: „Szerintem a színész mindig megérzi a helyszínt, kikapcsolja azt, hogy játszik, beleéli magát a szerepbe. Tulajdonképpen minden előadás, mondhatni, más, mert mindig máshogy élünk meg egyes dolgokat, mindig mások a reakcióink.”

Váci Nándor szerint fontos, hogy minél többször színpadra léphessenek: „Ezt szerintem csak jó sok gyakorlással érhetjük el. Az is fontos, hogy hány előadást játszunk, hiszen minél több az előadás, annál jobb, annál érettebb maga a játék is.”

A színészek szerint az igazi titka ennek a darabnak az, hogy az egymás közti viszonyokról szól.

János vitéz
Pancsova
Madách Amatőr Színház

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.